نمایندگی نیکون – تکنیک عکاسی با فلاش در فضای باز

نمایندگی نیکون
نیکون اعلام کرد : تولید پیشرفته ترین میرورلس فول فریم در دنیای عکاسی
جولای 28, 2018
روش ایجاد بوکه های زیبا در عکس با لنز نیکون
آگوست 6, 2018
نمایندگی نیکون

  نمایندگی نیکون  – انجام یک عکاسی عالی امری  در رابطه با یافتن لحظات منحصر به فرد و نور زیبا است.

واقعیت این است که در  99٪  از زمانها، نور طبیعی می تواند شدید و غیر قابل کنترل باشد.

و این این جایی است که عکاس باید هنر خود را نشان دهد .

عکاسان واقعا مانند نقاشان هستند و ما باید بتوانیم نور را با روش های ساده آماده کنیم.

من دوست دارم از این مشکلات “نور” به عنوان مزایا فکر کنم.

بعضی از عکاسان در درون استودیو خود مجموعه ای عظیم از تجیهزات گران بها

برای عکاسی و نورپردازی را نگهداری می کنند و سعی می کنند تا مشکلات موجود را با استفاده از آنها برطرف کنند .

من یک عکاس سفر هستم و باید در مکان های از راه دور کار کنم، بنابراین اغلب

چندین ابزار ساده را همواره در اطراف خود مشاهده می کنم. معمولا با یک دوربین دوربین، یک لنز و یک فلاش کار می کنم.

در این مقاله، من قصد دارم به شما روشی ساده برای ایجاد تصاویر زیبا در هر کجا،

در هر زمان را بدون نیاز به استفاده از مجموعه ای بزرگ از ابزار و تجهیزات را آموزش دهم .

به یاد داشته باشید اجازه ندهید این مسائل فنی به شما غلبه کند،

و همیشه سعی کنید تا با روح و قلب و نهایت هنر خلاقه خود عکاسی کنید .

تکنولوژی فوق العاده هرگز نباید سد راه هنر  باشد. بنابراین فناوری باید این هنر را افزایش دهد

و این چیزی است که با استفاده از دوربین های  نیکون می توان انجام داد .

نمایندگی نیکون

نورسنجی نقطه ای

اولین چیزی که باید آنرا تغییر داد , نحوه نگرش خود در برابر نور است .

به جای نگاه کردن به نور شدید به عنوان یک مشکل، من به نور شدید به عنوان فرصتی نگاه می کنم.

اگر به شرایطی برسم که نور خیلی روشن  به نظر می رسد و محدوده دینامیکی خیلی زیاد است،

نور سنجی را بر اساس نقاط دارای هایلایت انجام می دهم  و هر چیز دیگری را در تصویررا به صورت  سیاه و سفید تیره قرار می دهم.

این یک مزیت بزرگ است که دوربین ها هر آن چیز  را که چشم ما می بینند ؛

نمی بینند و این حالت  به من اجازه می دهد تصاویر پیچیده تر و دراماتیک را به سادگی نمایش دهم .

من دوست دارم فضاهای تاریک را پیدا کنم که در آنها نور قوی جریان دارد.

به جای نور سنجی بر اساس تمام کادر تصویر ؛ من ترجیح می دهم تا نورسنجی را بر اساس نقاط دارای هایلایت انجام دهم .

اگر نور سنجی بر اساس تمام بخش های دارای سایه و  هایلایت انجام شود ؛

در این شرایط ،نقاط پر نور ؛ بسیار پر نور تر دیده شده و جزئیات خود را از دست می دهند و در این شرایط ؛

نقاط دارای کنتراست نیز حالت های دراماتیک خود را به طور کامل از دست خواهند داد .

نمایندگی رسمی نیکون

فلاش دوربین

یک تکنیک ساده دیگر ؛ استفاده از فلاش به همراه دوربین است. فلاش موجود در روی بدنه دوربین کار چندانی نمی تواند انجام دهد

زیرا در اکثر مواقع موجب نوردهی بیش از اندازه بر روی سوژه های موجود در کادر تصویر می شود.

در عوض ؛ قرار دادن فلاش در جایی خارج از دوربین به گونه ای که نور از زاویه جانبی به سوژه بتابد ؛

موجب روایت بهتر سوژه در درون عکس می شود .

عکاسی در زمان غروب آفتاب موقعیتی است که این تکنیک را بهتر می توان انجام داد .

از آنجا که در این موقعیت نور در پس زمینه سوژه قرار دارد بنابراین قرار گرفتن نور فلاش خارج از دوربین

به عنوان نور پر کننده تفاوت های زیادی را میان نواحی مختلف تصویر به وجود می آورد .

در زمان کار با نور فلاش ؛ ابتدا می بایست نورسنجی را براساس نور موجود در محیط انجام داد .

در زمان وجود یک آسمان روشن و پر نور ؛ برای ایجاد حالت دراماتیک ؛ ابتدا باید نورسنجی به گونه ای انجام شود

که محیط پر نور موجود در کادر به میزان 2/3 استاپ کم نور تر شود و اینکار علاوه بر دراماتیک شدن پس زمینه موجب غنی تر دیده شدن رنگ ها نیز می شود .

برای نور سنجی با فلاش ؛ آنرا در وضعیت TTL قرار دهید .

نورسنجی TTL به صورت خودکار حالت تعادل میان سرعت شاتر دوربین و شدت تابش نور فلاش را به وجود می آورد .

بنابراین ؛ استفاده صحیح از فلاش به همراه تنظیمات صحیح دوربین متضمن دستیابی به یک تصویر بسیار مطلوب خواهد بود .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *