نکاتی که در رابطه با دوربین های سری Z نیکون باید بدانیم

نمایندگی دوربین نیکون
همه آن چیزی که در مورد دوربین نیکون D3500 باید بدانیم
سپتامبر 1, 2018
نمایندگی نیکون – نقد و بررسی دوربین نیکون P1000
اکتبر 13, 2018

نمایندگی نیکون – بعد از مدت ها گمانه زنی و شایعات مختلف،دوربین های میرورلس و فول فریم جدید نیکون معرفی شدند .

بنا بر اعلام کمپانی نیکون ؛ این دو مدل ؛ مهمترین تولیدات نیکون از سال 1959 به بعد محسوب می شوند .

و با ارایه این محصولات ؛ نیکون نیز در زمره شرکت های مهم تولید کننده محصولات میرورلس قرار میگیرد .

اما این دو مدل دقیقا چه دوربین هایی هستند و ویژگی های متمایز کننده آنها چیست .

در چند سلسله مقاله ؛ به بررسی ویژگی های اصلی این دوربین ها خواهیم پرداخت .

نمایندگی تعمیر دوربین نیکون

1 – چرا میرورلس ؟

همزمان با حفظ بسیاری از ویژگی های دوربین های DSLR اما دوربین های

Z6 , Z7 دارای بدنه ای کوچکتر و وزنی سبکتر در مقایسه با دوربین های DSLR هستند .

ویزور الکترونیک عکاسی در شرایط کم نور را بسیار آسانتر می نماید و شاتر الکترونیک نیز امکان عکاسی بدون صدا را فراهم می آورد .

2 – اولین دوربین های میرورلس فول فریم از نیکون

برخلاف دوربین های میرورلس Nikon 1 که در درون آنها از سنسور های 1 اینچی استفاده می شد ؛،

دوربین های سری Z دارای یک سنسور فول فریم هستند .

این سنسور دقیقا هم اندازه با ابعاد سنسور های FX در دوربین های DSLR می باشد .

نمایندگی تعمیر دوربین نیکون

3 – طراحی یک سنسور جدید

اگر چه سنسور های به کار رفته در دوربین های Z6, Z7 از تعداد پیکسل مشابه با دوربین های D750 , D850 برخوردار است

اما این مدل ها دقیقا شبیه به هم نیستند .نمایندگی نیکون

هر دو این سنسور ها دارای پیکسل های اتوفوکوس تشخیص حرکت هستند که شبیه به سیستم اتوفوکوس دوربین های DSLR می باشد

و هر دو آنها از ساختار نوردهی پشت برخوردارند که امکان ثبت موثر نور موجود در صحنه را فراهم می آورد .

نمایندگی تعمیر دوربین نیکون

4 – پردازنده جدید EXPEED 6

در درون بدنه این دوربین ها از جدیدترین پردازنده ساخت نیکون با نام EXPEED 6 استفاده شده است

و این پردازنده متضمن دستیابی به شارپنس بهتر و کاهش نویز تصویر با استفاده از یک گزینه تنظیم شارپنس در منو تنظیمات می باشد .

5 – مانت لنز با برند جدید

به همراه دوربین های سری Z مانت لنز Z نیز شروع به کار می کند و با قطر دهانه 55 میلیمتر ، 17 درصد بزرگتر از مانت لنز های F می باشند .

نمایندگی تعمیر دوربین نیکون

6 – دستیابی آسانتر به دیافراگم های باز

قطر بزرگتر مانت لنز در دوربین های سری Z امکان دستیابی به دیافراگم های بسیار باز را به نحو آسانتری فراهم می آورد .

برای شروع کار ، نیکون لنز  های Z با دیافراگم F1/2 طراحی نموده است .نمایندگی نیکون

استفاده از مانت لنز با قطر بیشتر , امکان دستیابی به دیافراگم های باز تر را نیز به وجود می آورد .

7 – بازگشت به جایگاه نخست

نیکون نیز همانند کانن ، جایگاه برتر خود در تولید محصولات میرورلس را از دست داده است .

و  از این روی با تولید این سیستم های جدید ؛ نیکون قصد دارد تا مجددا به صدر تولید کنندگان محصولات میرورلس بازگردد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *